Tuesday, November 18, 2008

TudunG....



Lately nih da macam penin nak carik tudung nak pakai hari2..i need changes la...me selalu poyo2 tanak pakai tudung yang orang lain pakai..which i tak bape suke kalo pakai something yg same cam orang lain..konon nak different la sangat..hermph..act memang takleh lari pon..tudung kat sini tak banyak choice..lagipon me bukan artis..terpaksa la pakai aper yang ader.. kuikuikui...

Kalo kowang memang pemakai or penggemar tudung..mesti tau tudung kat atas tuh tudung aper..sejak kebelakangan nih minat betul nak pakai tudung ariani..macam comel lak biler selalu tgk bakal isteri sang artis yang dulu hot tapi skang dah ala2 sejuk gitew pakai tudung camtu...although tak minat kat artis n future wife dier tuh..but still suke tudung yg dier pakai..ehehehe..cam terletak jer...lagipon dis sunday my bro in law kawen..n me tak carik tudung pon lagi..tak nyempat2..rase cam nak gi situe jer kan pas balik keje esok or luse..plus my kebaya pon ader combination black n peach(light jingga)...so cam best jer join ngan tudung iteww...

3 comments:

~Eila @ Along~ said...

oreo..eila pun dah suke pakai tudung ni..tp kadang2 pakai selendang je..hehe

Ninie said...

a'ah i pun dah try ariani ni...u dah pernah try munawarrah tak?

oreosz d choc lovers said...

eila..oreo pon selalu pakai selendang..just nak try sangat ariani nih...

ninie...i tak penah try munawarah..try memain my sis nyer aderla..tapi tak pakaikeluar pon..mane lagi best erk ariani or munawarah..?