Monday, August 22, 2011

Baju.Raya

Selain dari baju kurung pahang or whatsoever..oreo also order below dress untuk pakai time raye...huhu..macam sangat striking ker erk..takperla..dah order dah..pakai jerla..hope nice n sedap2 pakai..huhuhu...kalo da dapat n try tak sedap..nanges la oreo nampaknyer...hope la nampak slim melim time raye..hope laaa....





2 comments:

Ms.Gegirl said...

tinggi pki sure lawo. klu mcm aku yg katik ni x cun nk pki. kekkee..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)